07.03.2012       id: 10824
Buka od kafica RO&DO na Opatovini 29, Zagreb. Zalio sam se Ministarstvu Zdravstva, Inspektoratu kao i komunalnim redarima. Iako su utvrdjene nepravilnosti i izvori buke jos uvijek u vecernjim satima posebno nocu iza 23h petkom i subotom se nastavlja sa bukom od glazbe i gostiju. Molim pomoc i savjet. Lijep pozdrav
.
 
 
23.02.2012       id: 10741
Drago mi je da sam naišla na vašu stranicu jer sam do sada mislila da sam sama na svijetu s svojim problemom,odnosno bukom.Imam susjeda koji mi je doslovce uništio život i moje živce.Sve je počelo prije osam godina kada sam se sa svojom obitelji (muži kćer)doselila mislivši tada u najljepši dio Hrvatske(varaždinbreg).prvo je počelo sa susjedovim svinjama koje i dan danas ne prestaju roktati i cviliti i proizvoditi buku od koje mi dođe da se ubijem. Daem ne spominjem u ranu jesen klopoca od kojeg kčerkica ne može učiti a mi naravno u to vrijeme nemamo tišinu. još i da spomen špricanje vinograda u 5h ujutro bila subota nedelja ili radni dan pa to traje 3-4h,h ne da moramo trpjeti buku nego nas i direktno truje otrovima.Naravno da smo pokušali s susjedom razgovarati na civilizirani način ,ali to kod takvih ne pali .Obratili se i komunalnom redaru ali ti svi moji "problemi"nisu u njegovoj nadležnosti.Nakon toga ja sam sa svojom obitelji ostala crna ovca.Prije sam to rješavala odlazkom u vrt (nagrada za naljepšu okučnicu Varaždinske županije2008.)gdje sam pronalazila mir,ali sada kada se mučim s depresijom i prodajom kuće to mi više ne pričinjava NIŠTA.ZATO MOLIM VAS ŠTO MI JE ČINITI UNAPRIJED VAM HVALA I VRATITE MI ŽIVOT I TIŠINU!
.
 
 
19.02.2012       id: 10694
Imam asocijalnu obitelj iznad sebe. Bračni par sa 4 djece koja su van svake kontrole. Jedino što znaju je skakati. Popnu se na nešto i skaču i tako po cijeli dan. Urlaju da ih cijem skoro pa svaku riječ a da ne govorim o roditeljima koji se svađaju i tuku a onda se cerekaju kao da ništa nije bilo. Par puta sam ih molila da napravimo neki kompromis pa su mi se smijali i pravili ludom da oni ne lupaju. Zvala sam i policiju koja nije također ništa napravila rekli su da oni mogu radit što žele u stanu. Poslije odlaska policije došao mi je prijetiti da ništa neću postići da policija pije kod njega u kafiću gdje radi i da ih sve zna.

Unaprijed hvala na savjetu
.