Buka zvučne signalizacije Zagrebačka - Rudeška, Zagreb
28.07.2021       id: 73691
Buka zvučne signalizacije Zagrebačka - Rudeška, Zagreb.
Radi cijelu noc sto jednostavno nema smisla i vrlo je glasna. Znog ovih toplinakih valova noc je jedino doba kad se prozori mogu otvoriti no nazalost nam tada ovo onemogucava miran san.
.
 
 
Pritužba na zvono crkve u gradu Obrovac
27.07.2021       id: 73690
Imam pritužbu na zvono crkve u gradu Obrovac.
Crkva počinje da koristi zvono ujutro u 6 i počinje 3 minuta da zvoni bez prestanka. Postoje dve crkve, katolička i pravoslavna. Pravoslavna ne zvoni uopće. Meni osobno zvono kao zvono ne smeta. Ovo je turistički grad i ja dodjem kao turista da se odmorim a spavanjenje je dio odmora. Čuo sam da je zakonom odredjeno da nemogu koristiti zvono prije 7 sati ujutro, da li je to točno i ne vjerujem da će me iko saslušati i promjeniti bilo šta ako ih osobno kontaktiram.
.
 
 
Buka sa nelegalnog skladišta materijala
15.07.2021       id: 73626
Postovani,
Unazad godinu dana na privatnoj neizgradenoj parceli koja granici sa stambenim zgradama imamo vjerojatno nelegalno skladiste gradevinskoj materijala. Skladiste je ustvari livada puna skela i otpada. Unazad mjesec dana svakodnevno od 5, 5:30 ujutro utovaruju skele na kamion koje odvoze i dovoze na gradilista a zvuk koji proizvode je neizdrziv. Bacanje metala na metal, deranje i ostali divni ranonutarnji zvukovi, za budenje iz snova. Kome se mozemo obratiti?
Hvala!
.