Buka susjedovog klima uređaja
07.07.2021       id: 73613
Susjedov klima uređaj je jako bučan i radi cijelu noć zbog čega ne mogu spavati. Kome se to može prijaviti i kako se zaštititi.
.
 
 
Buka iz crkve Sv. Ćirila i Metoda u Vinkovcima je nepodnošljiva
07.07.2021       id: 73612
Poštovani, buka iz crkve Sv. Ćirila i Metoda u Vinkovcima je nepodnošljiva, crkvena zvona su preglasna i oglašavaju se prečesto počevši od 6 ujutro pa do 21 sat navečer. Zvone svakih 15 minuta, svakih pola sata i svakih sat vremena.
Problem je prijavljen nadležnom inspektoratu ali smo dobili odgovor koji je naveden na vašim stranicama kako buka iz vjerskih objekata ne podliježe navedenom Zakonu.
Molimo vas za savjet i pomoć.
Hvala,
.
 
 
Buka zvučne signalizacije raskrižje Vatikanska - SR Njemačke
05.07.2021       id: 73607
Buka zvučne signalizacije raskrižje Vatikanska - SR Njemačke

Zvučna signalizacija je odnedavno na ovom raskrižju nepotrebno glasna, pogotovo u periodu od 23:00-05:00 kada nema ni automobilskog ni pješačkog prometa. Uređaji rade jednako glasno neovisno o tome što nitko ne stišće gumb, a sad u ljetnim mjesecima dok se spava sa otvorenim prozorima ovi uređaji zvuče kao spavanje uz konstantni alarm za buđenje. Djeca nam se zbog njih bude i nekoliko puta noću, a mi smo nemoćni da bilo kako pomognemo. Može li se nešto učiniti? Najljepša hvala.
.